Hytteutstyr

 

Steinkjer Varme og Hyttesenter tilbyr ett stort utvalg i utstyr til hytta. Noe av det vi kan tilby er:

  • Gasskomfyrer
  • Gasskjøleskap
  • Hyttedusj
  • Toalettløsninger
  • Solcelle-anlegg
  • Forbrenningstoaletter
  • Gass og kulegriller

Vi kan levere stort sett det aller meste – ta turen innom oss eller kontakt oss på hvis du har spørsmål. Se også nettsidene til våre leverandører under for oversikt på hva vi kan levere.

Vi gleder oss til å høre ifra deg !

 

hyttedo hyttepeis

 

Våre leverandører innen hytteutstyr:

 

Sunwind har lang erfaring i det nordiske hyttemarkedet, og har gjennom de siste 20 år utstyrt nordiske hytter med produkter som gir økt komfort på hytta. Siden 1993 har vi vært ledende på solstrøm og alternative energiløsninger, og har med årene også tilegnet oss god erfaring på varmeprodukter, hyttetoaletter, vannløsninger og ikke minst gassprodukter.

 

Cinderella

Cinderella toalettsystem er markedsledende i Europa og produseres i Norge. Vi har mer enn 50 000 kunder i Norden. Våre toaletter er kvalitetsprodukter med høy driftssikkerhet og fungerer under alle forhold.

Cinderella er et moderne forbrenningstoalett til hytter, Caravan og proffmarkedet. Enkel montering og bruk. Drives av propangass eller elektrisitet. – Norskprodusert – Servicenett over hele landet – NEMKO godkjent – Barnesikkert

 

RK-smia

RK-Smia – en leverandør med et vareutvalg som skulle kunne tilfredsstille de aller fleste hytteeiere. Her finner du alt fra praktiske og tekniske løsninger som for eksempel strøm, toalett og oppvarming til mer dekorative ting som hyttebøker og værhaner.

 

Jets

Folk tilbringer mer og mer tid på hytta, og mange ønsker seg det samme nivået på sanitærkomfort som de er vant til hjemmefra. Vanskelig å få til? Neida. Selv om hytten din ligger langt ute i ødemarka har Jets™ systemer som gjør det mulig.

Jets™ vakuumtoalett gir minimalt vannforbruk, mer komfort og færre bekymringer. Slik at du og familien bruker hytta mer.