Peis og ovn

En peis eller vedovn skal være en god og riktig varmekilde, og installeres i boligen din for mange år fremover. Det er derfor viktig å reflektere over ønsker og behov. Både plassering og varmeavgivelse er viktig å ta stilling til når du velger peis eller vedovn. Skal det varme mest mulig, lengst mulig eller bare skape stemning i et ellers godt isolert hjem?

Hos oss finner du kompetansen og vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Faglig veiledning i riktig valg av peis eller vedovn. Stor utstilling av vedovner og peiser. Vi hjelper deg også med monteringen.

Vi ønsker at du skal være fornøyd med din peis eller vedovn – lenge. Derfor tilbyr vi forskjellig ovnstilbehør for at du skal kunne ta vare på din vedovn eller peis på best mulig måte. Her finner du alt fra stålpipe, gulvplater og røykrør til peissett, vedkurver, askehåndtering og kjemikalier.

Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål.

Velkommen til oss!

 

Steinkjer Varme og Hyttesenter tilbyr peiser og vedovner fra følgende leverandører:

 

Jøtul

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

Scan

Scan A/S ble grunnlagt i Odense i 1978. Helt fra starten har de fokusert på å tilby sine kunder de beste vedovner på markedet, med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet.

For Scan handler det ikke bare om varme, men også om å levere den beste flammen. Omkranset av et designbevisst møbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige idéer og fokus på detaljer har gjort Scan til et ledende merke innenfor vedovner.

 

peis